woensdag 20 augustus 2014

Klaar voor het nieuwe seizoen !

We zijn er klaar voor !

Het nieuwe concertseizoen biedt zich al meteen zeer heftig aan met een productie van Adivas (Ann De Renais, Ana Naque, Emilie De Voght, Lotte Vanderschueren). Voor de reeks bewerkte ik lichtklassieke nummers en musicalliederen voor een klein instrumentaal ensemble (dan weet je al meteen waar ik het grootste deel van mijn vakantie mee ben bezig geweest!). Ik kijk uit naar een toffe samenwerking en heel leuke concerten! Maar ook Vivente Voce vliegt er serieus in met een optreden op het Korenfestival in Bozar!

In november zingen de zangers dan maar liefst 5 concerten, dus ze weten waarvoor de wekelijkse repetities dienen! Dan is er een kleine rustpauze voor Vivente Voce, om dan in februari 2015 mee te doen aan de provinciale koortornooien van Oost-Vlaanderen. Vier jaar geleden werden zij geklasseerd in uitmuntendheid (met onderscheiding). Het koor hoopt even goed te doen in 2015.

Maar minstens even belangrijk is de start van het nieuwe schooljaar! Een tweede schooljaar als directeur van een dynamische school; dat kan alleen maar goed gaan!! Je inschrijven als leerling was trouwens nog nooit zo gemakkelijk via onze online module: www.inschrijveninstedelijkonderwijs.be ! Neem snel een kijkje!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten