woensdag 12 maart 2014

2014 - tijd voor een nieuwe update!

Met grote ontzetting en vol verbazing zag ik dat een laatste berichtje op deze site al dateert van oktober 2013! Ik durf het te wijten aan de nieuwe job - het is een fantastische job, maar het slokt je wel goed op!

Natuurlijk werd er niet stilgezeten: in november creëerde ik met Vivente Voce een koorwerk van Stefaan Vanheertum en in december zong het koor maar liefst 5 keer het Weihnachtsoratorium. De concertreeks was een enorm succes, met een afsluiter van 700 man publiek in de Heilig-kruis-kerk in Sint-Amandsberg! Een welgemeende dankjewel aan alle zangers van Vivente Voce, de muzikanten van Mechels Kamerorkest, collega-dirigent Tom Van den Eynde en de solisten!

Op de academie ruik je al de sfeer van de openbare examens, voel je al de honger van de eerstejaars notenleer om te starten met een instrument en had de Woordafdeling haar jaarlijks festival "WoordPool".

Met Vivente Voce repeteren we naarstig aan "Ay Amor!", een programma rond poëzie van Federico Garcia Lorca. Poëzie op muziek gezet door Mario Castelnuovo-Tedesco, Kurt Bikkembergs en Manuel Oltra, maar ook poëzie voorgedragen door Anita Daldini, een Lorca-liefhebber tot in de hoogste graad! Mis het zeker niet! Binnenkort kan je kaarten bestellen via de site www.vivente-voce.be!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten